Υπηρεσίες

Ciao Fiat

Μόνο ένας αριθμός για όλα όσα χρειάζεστε

Τι είναι;

Το Ciao Fiat είναι η υπηρεσία οδικής βοήθειας η οποία είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες τον χρόνο.

Σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος του επαγγελματικού αυτοκινήτου, είναι εγγυημένη η ασφαλής μετακίνηση μαζί με πλήρη υποστήριξη.

H εφαρμογή Fiat Professional Mobile είναι η επίσημη εφαρμογή της Fiat Professional. Διατίθεται χωρίς κόστος στους χρήστες smartphones και είναι αφιερωμένη σε όλους τους αυτοκινητιστές.

Είναι μαζί σας πάντα και παντού για να σας δώσει τις υπηρεσίες και την υποστήριξη που επιθυμείτε: μπορείτε να αποθηκεύσετε υπενθυμίσεις που αφορούν το αυτοκίνητό σας, να ανατρέξετε στα βιβλία χρήσης και συντήρησης ή να επικοινωνήσετε απευθείας με την Fiat Professional.

Και για εσάς, που συνήθως ξεχνάτε πού έχετε παρκάρει το αυτοκίνητό σας, υπάρχει η ιδανική λύση: αποθηκεύστε την τοποθεσία στην οποία έχετε παρκάρει και αφήστε την εφαρμογή να σας οδηγήσει εκεί, όταν θέλετε να επιστρέψετε! Η λειτουργία Find my car δεν απαιτεί να έχετε αυτοκίνητο Fiat Professional.

Η εφαρμογή ενημερώνεται συνεχώς με νέα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες.Πώς λειτουργεί

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, παρακαλούμε καλέστε τον αριθμό τηλεφώνου +30 210 9988165 (*).

Τα πλεονεκτήματα

Σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος του επαγγελματικού αυτοκινήτου, είναι εγγυημένη η ασφαλής μετακίνηση μαζί με πλήρη υποστήριξη:
  • επί τόπου επισκευή από κινητό συνεργείο
  • ρυμούλκηση του επαγγελματικού αυτοκινήτου
  • έξοδα ξενοδοχείου
  • επιστροφή επιβατών
  • αυτοκίνητο εξυπηρέτησης**
*Ορισμένοι πάρχοι τηλεφωνίας σε ορισμένες χώρες χρεώνουν για κλήσεις από κινητά τηλέφωνα ανάλογα με τον τιμοκατάλογο που ισχύει από τον συγκεκριμένο πάροχο τηλεφωνίας.
** Παρακαλούμε συμβουλευθείτε το βιβλιάριο Εγγύησης του επαγγελματικού αυτοκινήτου σας για τις μεθόδους παροχής των υπηρεσιών, τις συνθήκες, τους περιορισμούς και τις εξαιρέσεις.