• ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

    • ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
    • ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
    • ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ

Το PEOPLE MOVER μπορεί να είναι το οικογενειακό αυτοκίνητο ή ένα αυτοκίνητο εκτέλεσης τακτικών δρομολογίων για επιβάτες, το Talento έχει μία ειδική έκδοση για να μεταφέρει ανθρώπους με την μεγαλύτερη δυνατή άνεση και μπορεί να έχει μία τρίτη σειρά καθισμάτων

Η μοναδική προσαρμοστικότητα του van επιτρέπει την ύπαρξη έως και εννέα θέσεων και ένα χώρο φόρτωσης 1,0m3 με την έκδοση με κοντό μεταξόνιο και 1,8m3 με την έκδοση με μακρύ μεταξόνιο. Με το πλεονέκτημα της διατήρησης μίας μεγάλης περιοχής φόρτωσης, για να μεταφέρετε όλα όσα χρειάζεται η ομάδα σας για την εργασία της.

Ο χώρος φόρτωσης είναι προσβάσιμος από το πίσω μέρος, με τα φύλλα της πόρτας να ανοίγουν στις 90 ° ή στις 180°. Επιτρέπουν την χρήση κάθε εκατοστού του χώρου φόρτωσης, από το πάτωμα έως την οροφή.

Το Talento έχει τετράγωνες γραμμές, που υποδηλώνουν ένα ευρύχωρο εσωτερικό και μεγάλο όγκο φορτίου. Η προσαρμοστικότητα σας βοηθάει να επιλέξετε το μοντέλο του Talento το οποίο έχει τον ιδανικό συνδυασμό ύψους, μήκους και μεταξονίου για την δική σας επαγγελματική δραστηριότητα.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μήκος
Πλάτος
Ύψος
Μεταξόνιο

Από 4999 έως 5399 mm
1956 mm
1971 mm
από 3098 έως 3498 mm

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Μήκος στο επίπεδο του
πατώματος
Μέγιστο πλάτος
Πλάτος μεταξύ των θόλων των τροχών
Ύψος
Απόσταση από το έδαφος
Όγκος, μέθοδος VDA

Από 1650 έως 2050 mm (5/6 pax)
Από 736 έως 1336 mm (8/9 pax)
1662 mm
1268 mm
1369 mm
552 mm
Από 3.2 έως 4.0 m3 (5/6 pax)
Από 1.0 έως 1.8 m3 (8/9 pax)

Το Talento εξοπλίζεται με μία πλήρη γκάμα κινητήρων Euro 6, συμπεριλαμβανομένου του αξιόπιστου κινητήρα TwinTurbo, με σύστημα Traction+ και ESC με hill holder: για να σας επιτρέψει να εργαστείτε οπουδήποτε χρειαστεί. Ένας αξιόπιστος, ισχυρός και αποτελεσματικός ως προς τα κόστη λειτουργίας κινητήρας ο οποίος αποδίδει ισχύ έως και 125 HP. Ιδανικός για να σας βοηθήσει στην εργασία σας, με υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση.

ECOJET 125 HP S&S

1598 cc
125 HP
320 Nm
στις 1500 rpm
169 km/h
Euro 6
ESC
ESC
Το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και ευστάθεια διαχειριζόμενο ανεξάρτητα την δύναμη φρεναρίσματος στους τροχούς όταν παίρνετε μία στροφή. Αποτρέπει την ολίσθηση των τροχών, ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ολίσθησης του αυτοκινήτου και εγγυάται άψογη ελκτική δύναμη κάτω από όλες τις συνθήκες.
ABS ΜΕ EBD ΚΑΙ HBA
ABS ΜΕ EBD ΚΑΙ HBA
Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος φρένων
Αυτό είναι ένα αναπόσπαστο τμήμα του συστήματος των φρένων, το οποίο προλαμβάνει έναν ή περισσότερους τροχούς από το να μπλοκάρουν και να ολισθήσουν ανεξάρτητα από τις συνθήκες της επιφάνειας του οδοστρώματος και την ένταση του φρεναρίσματος, εγγυώμενο τον έλεγχο του αυτοκινήτου ακόμα και κατά την διάρκεια φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης.

Ηλεκτρονικός κατανεμητής δύναμης φρεναρίσματος (EBD)
Το ηλεκτρονικό σύστημα, ένα αναπόσπαστο μέρος του συστήματος φρένων, κατανέμει την δύναμη φρεναρίσματος μεταξύ του εμπρόσθιου και του οπίσθιου άξονα έτσι ώστε να βελτιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Υδραυλική Υποβοήθηση Φρεναρίσματος (Hydraulic Brake Assist)
Αυτό το σύστημα, που είναι ενσωματωμένο στο ABS, αναγνωρίζει τις συνθήκες φρεναρίσματος πανικού ανάλογα με την ταχύτητα που πιέζεται το πεντάλ του φρένου και εγγυάται μία πρόσθετη υδραυλική πίεση φρεναρίσματος για να υποστηρίξει εκείνη που παρέχεται από τον οδηγό. Αυτό επιτρέπει την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος των φρένων
HILL HOLDER
TRACTION
TSA
HILL HOLDER
Ιδανικό για ξεκίνημα από στάση σε ανηφόρα με ασύγκριτη ευκολία, ακόμα και με πλήρες φορτίο. Το Hill Holder συγκρατεί αυτόματα το αυτοκίνητο για μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να πρέπει να πιέζετε το πεντάλ του φρένου
TRACTION
Το Traction βελτιώνει την ελκτική δύναμη του αυτοκινήτου στις πιο απαιτητικές επιφάνειες με χαμηλή πρόσφυση. Κάτω από συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης σε οποιονδήποτε κινητήριο τροχό, η μονάδα ελέγχου ανιχνεύει την ολίσθηση και τον φρενάρει, μεταφέροντας την κινητήρια ροπή στον τροχό με την μεγαλύτερη πρόσφυση. Με αυτό τον τρόπο, η απόδοση του αυτοκινήτου είναι πιο άνετη, εγγυώμενο την βέλτιστη σταθερότητα και χειρισμό.
TSA
Το σύστημα Trailer Stability* Assist εγγυάται ιδανική ευστάθεια ακόμα και όταν ρυμουλκείτε ένα τρέϊλερ. Εάν πλαγιολισθαίνει το αυτοκίνητο, το TSA προσαρμόζει αυτόματα την ισχύ του κινητήρα και την δύναμη φρεναρίσματος σε κάθε ένα τροχό έτσι ώστε να δώσει σταθερότητα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και στο τρέϊλερ.

*προαιρετικό
ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΟΨΗ
ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΟΨΗ
ΟΠΙΣΘΙΑ ΟΨΗ

ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ

Με εικόνα επάνω στον εσωτερικό καθρέφτη

ΡΑΔΙΟ ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Ένα πλήρες σύστημα πολυμέσων με κουμπιά ελέγχου στο βολάν του τιμονιού:

-Ράδιο με οθόνη αφής 7" και Bluetooth (DAB σαν optional) για streaming audio και κλήσεις ανοιχτής συνομιλίας
- USB και AUX επάνω στο ταμπλό για MP3 players
-Σύστημα πλοήγησης με εμφάνιση 2D και 2.5D (Birdview)

ΑΝΕΣΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ TALENTO
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ?