• ΜΠΕΖ

 • ΑΣΠΡΟ
 • ΜΠΛΕ
 • ΣΚΟΥΡΟ ΓΚΡΙ
 • ΓΚΡΙ
 • ΜΑΥΡΟ

 • ΚΟΚΚΙΝΟ
 • ΠΡΑΣΙΝΟ
 • ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΚΡΙ
 • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

  • ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
  • ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
  • ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ

CARGO PLUS

Πρόσθετη θυρίδα "CargoPlus" (κάτω από τον πάγκο του καθίσματος του συνοδηγού) η οποία επιτρέπει την μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μήκους έως και 3.75m (4.15m για το LWB)

ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ

Η πλευρική πόρτα διευκολύνει το φόρτωμα μεγάλων και βαριών αντικειμένων.

ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ

Καλύτερη στην κατηγορία του ικανότητα φόρτωσης, εξαιρετικά συμπαγές και ευέλικτο: όλα αυτά και ακόμα περισσότερα στο Νέο Talento. Το μοντέλο, με τις γενναιόδωρες εσωτερικές διαστάσεις, την μεγάλη ευελιξία και την ικανότητα να προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, είναι ο ιδανικός συνεργάτης για όλους τους επαγγελματίες στους δρόμους της πόλης και σε ανοιχτούς δρόμους.

ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ

Ο χώρος του φορτίου είναι προσβάσιμος από το πίσω μέρος, επιτρέποντας την χρήση κάθε εκατοστού του χώρου φόρτωσης, από το πάτωμα έως την οροφή.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Η ικανότητα φόρτωσης είναι 5.2 m3 στο SWB και 6m3 στο LWB.

ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΗ ΟΡΟΦΗ

Το πλεονέκτημα της υπερυψωμένης οροφής είναι η αύξηση της ικανότητας φόρτωσης: έως και 8.6m3

Το Talento έχει τετράγωνες γραμμές, που υποδηλώνουν ένα ευρύχωρο εσωτερικό και μεγάλο όγκο φορτίου. Η προσαρμοστικότητα του σας βοηθάει να επιλέξετε το μοντέλο του Talento που έχει τον ιδανικό συνδυασμό ύψους, μήκους και μεταξονίου για την δική σας επαγγελματική δραστηριότητα.
ΧΑΜΗΛΗ ΟΡΟΦΗ
Από 4999 mm έως 5399 mm
1956 mm
1971 mm
Από 3098 mm έως 3498 mm

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος
Πλάτος
Ύψος
Μεταξόνιο
ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΗ ΟΡΟΦΗ
Από 4999 mm έως 5399 mm
1956 mm
2493 mm
Από 3098 mm έως 3498 mm
Από 2537 mm έως 2937 mm
1662 mm
1268 mm
1387 mm
552 mm
Από 5.2 έως 6m3

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 
Μήκος στο επίπεδο του πατώματος
Μέγιστο πλάτος
Πλάτος μεταξύ των θόλων των τροχών
Ύψος
Απόσταση από το έδαφος
Όγκος, μέθοδος VDA
Από 2537 mm έως 2937 mm
1662 mm
1268 mm
1898 mm
552 mm
Από 7.2 έως 8.6m3
Η προσαρμοστικότητα κάνει την διαφορά σε αυτό το van. Το Talento μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε είδος επαγγελματικής δραστηριότητας και τις εξειδικευμένες ανάγκες της.

Το Talento εξοπλίζεται με κινητήρες Euro 6, με σύστημα Traction+ και ESC με hill holder: για να σας επιτρέψει να εργαστείτε οπουδήποτε χρειαστεί. Ένας αξιόπιστος, ισχυρός και αποτελεσματικός ως προς τα κόστη λειτουργίας κινητήρας ο οποίος αποδίδει ισχύ 120 HP. Ιδανικός για να σας βοηθήσει στην εργασία σας, με υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση.

MULTIJET 120 HP*

Κυβισμός
1598 cc
Ισχύς
120 HP
Μέγιστη ροπή: Nm σε rpm
300 Nm
στις 1500 rpm
Τελική ταχύτητα
166 km/h
Επίπεδα εκπομπών ρύπων
Euro 6

*Οι τιμές αφορούν την έκδοση L1H1

ESC
ESC
Το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και ευστάθεια διαχειριζόμενο ανεξάρτητα την δύναμη φρεναρίσματος στους τροχούς όταν παίρνετε μία στροφή. Αποτρέπει την ολίσθηση των τροχών, ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ολίσθησης του αυτοκινήτου και εγγυάται άψογη ελκτική δύναμη κάτω από όλες τις συνθήκες.
ABS ΜΕ EBD ΚΑΙ HBA
ABS ΜΕ EBD ΚΑΙ HBA
Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος φρένων
Αυτό είναι ένα αναπόσπαστο τμήμα του συστήματος των φρένων, το οποίο προλαμβάνει έναν ή περισσότερους τροχούς από το να μπλοκάρουν και να ολισθήσουν ανεξάρτητα από τις συνθήκες της επιφάνειας του οδοστρώματος και την ένταση του φρεναρίσματος, εγγυώμενο τον έλεγχο του αυτοκινήτου ακόμα και κατά την διάρκεια φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης.

Ηλεκτρονικός κατανεμητής δύναμης φρεναρίσματος (EBD)
Το ηλεκτρονικό σύστημα, ένα αναπόσπαστο μέρος του συστήματος φρένων, κατανέμει την δύναμη φρεναρίσματος μεταξύ του εμπρόσθιου και του οπίσθιου άξονα έτσι ώστε να βελτιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Υδραυλική Υποβοήθηση Φρεναρίσματος (Hydraulic Brake Assist)
Αυτό το σύστημα, που είναι ενσωματωμένο στο ABS, αναγνωρίζει τις συνθήκες φρεναρίσματος πανικού ανάλογα με την ταχύτητα που πιέζεται το πεντάλ του φρένου και εγγυάται μία πρόσθετη υδραυλική πίεση φρεναρίσματος για να υποστηρίξει εκείνη που παρέχεται από τον οδηγό. Αυτό επιτρέπει την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος των φρένων
HILL HOLDER
TRACTION
TSA
HILL HOLDER
Ιδανικό για ξεκίνημα από στάση σε ανηφόρα με ασύγκριτη ευκολία, ακόμα και με πλήρες φορτίο. Το Hill Holder συγκρατεί αυτόματα το αυτοκίνητο για μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να πρέπει να πιέζετε το πεντάλ του φρένου
TRACTION
Το Traction βελτιώνει την ελκτική δύναμη του αυτοκινήτου στις πιο απαιτητικές επιφάνειες με χαμηλή πρόσφυση. Κάτω από συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης σε οποιονδήποτε κινητήριο τροχό, η μονάδα ελέγχου ανιχνεύει την ολίσθηση και τον φρενάρει, μεταφέροντας την κινητήρια ροπή στον τροχό με την μεγαλύτερη πρόσφυση. Με αυτό τον τρόπο, η απόδοση του αυτοκινήτου είναι πιο άνετη, εγγυώμενο την βέλτιστη σταθερότητα και χειρισμό.
TSA
Το σύστημα Trailer Stability* Assist εγγυάται ιδανική ευστάθεια ακόμα και όταν ρυμουλκείτε ένα τρέϊλερ. Εάν πλαγιολισθαίνει το αυτοκίνητο, το TSA προσαρμόζει αυτόματα την ισχύ του κινητήρα και την δύναμη φρεναρίσματος σε κάθε ένα τροχό έτσι ώστε να δώσει σταθερότητα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και στο τρέϊλερ.

*προαιρετικό
ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΟΨΗ
ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΟΨΗ
ΟΠΙΣΘΙΑ ΟΨΗ

ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ

Με εικόνα επάνω στον εσωτερικό καθρέφτη

ΡΑΔΙΟ ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Ένα πλήρες σύστημα πολυμέσων με κουμπιά ελέγχου στο βολάν του τιμονιού:
- Ράδιο με οθόνη αφής 7"" και Bluetooth (DAB σαν optional) για streaming audio και κλήσεις ανοιχτής συνομιλίας
- USB και AUX επάνω στο ταμπλό για MP3 players
- Σύστημα πλοήγησης με εμφάνιση 2D και 2.5D (Birdview)

ΑΝΕΣΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ TALENTO
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ?