• ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΠΛΕ*
  • ΑΣΠΡΟ
  • ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
  • ΜΠΛΕ
  • ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ
  • ΜΠΡΟΝΖΕ
  • ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΚΡΙ
  • ΜΑΥΡΟ
  • ΚΟΚΚΙΝΟ
  • ΣΚΟΥΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ

Η φαρδιά πλευρική συρόμενη πόρτα παρέχει εξαιρετική προσβασιμότητα με το μέγιστο πλάτος των 644mm και το ύψος των 1041mm, που είναι στάνταρ ανάλογα με την έκδοση. Η κατακόρυφη εξωτερική χειρολαβή παρέχει μία εξαιρετική λαβή και μπορεί να ανοίξει και με τα δύο χέρια.

*Οι 2 συρόμενες πόρτες είναι διαθέσιμες σαν προαιρετικός εξοπλισμός.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η ελάχιστη απόσταση της επιφάνειας φόρτωσης είναι μικρότερη από 530 mm από το έδαφος, για ευκολότερο φόρτωμα και ξεφόρτωμα.

ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Συμπαγείς διαστάσεις, γρήγορο και ευέλικτο.

Το Νέο Fiorino είναι το van που έχει κατασκευαστεί για την πόλη με ιδανικές εξωτερικές διαστάσεις:
3,957m μήκος και 1,716m πλάτος.

Ο χώρος φόρτωσης έχει ένα κανονικό τετράγωνο σχήμα και είναι αναπάντεχα ευρύχωρος από 1.52m μήκος, έως και μέγιστο 2.50m με το κάθισμα του συνοδηγού αναδιπλωμένο, 1.21m ύψος και 1.47m πλάτος, με ένα πλάτος ανάμεσα στους θόλους των τροχών 1.05m· με ένα όγκο 2.5m3 ή 2.8m3 όταν είναι αναδιπλωμένο το κάθισμα του συνοδηγού.

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ

Για να διαχωριστεί η καμπίνα από τον χώρο φόρτωσης και να προστατευτεί ο οδηγός από οποιαδήποτε μετακίνηση του φορτίου του αυτοκινήτου, μπορείτε να επιλέξετε από μία γκάμα χωρισμάτων, διαθέσιμων κατόπιν ζήτησης:

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ

Η προσαρμοστικότητα του περιστρεφόμενου διαχωριστικού συνδυάζεται με ένα εμπρός κάθισμα συνοδηγού το οποίο αναδιπλώνεται προς τα κάτω μέχρι να ευθυγραμμιστεί με το πάτωμα, παρέχοντας μία αύξηση στο μήκος του χώρου φόρτωσης σχεδόν ενός μέτρου και αύξηση όγκου κατά 0.3 M3. Αυτό σας επιτρέπει να μεταφέρετε αντικείμενα μεγάλου μήκους με ένα συνολικό μήκος χώρου φόρτωσης σχεδόν 2.5 M και όγκο 2.8 M3.

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ

Παρέχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:
Επιπλέον 1 m σε μήκος (έως και περίπου 2.5m συνολικά)
Επιπλέον 0.3m³ σε όγκο του χώρου φόρτωσης

Όπως γνωρίζει ο καθένας, είναι σημαντικό να τραβάτε την προσοχή μέσα στην πόλη. Ακριβώς όπως κάνει το Νέο Fiorino με το αλάνθαστο σαν επιβατικού αυτοκινήτου στιλ του και την νέα εμφάνιση του εμπρόσθιου μέρους, που τώρα είναι ακόμα πιο ελκυστικά. Αλλά για εκείνους που έχουν να κάνουν μία εργασία, η εμφάνιση δεν είναι το παν. Το Νέο Fiorino συνδυάζει τον μοναδικό σχεδιασμό του με ένα όγκο χώρου φόρτωσης έως και 2.8 M3 και εύκολη πρόσβαση χάρη στην φαρδιά συρόμενη πόρτα με εργονομικές κατακόρυφες χειρολαβές, έτσι ώστε να σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερα όλες τις εργασίες σας. Αλλά τα πλεονεκτήματα δεν τελειώνουν εδώ, το Νέο Fiorino έχει όλα όσα χρειάζονται για να κάνει μία σπουδαία δουλειά: ικανότητα φόρτωσης έως 660 kg, ένα κανονικό τετράγωνο σχήμα και άνοιγμα 180° πίσω πόρτας το οποίο εξασφαλίζει ευκολία και άνετη πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης και μία απόσταση του χώρου φόρτωσης από το έδαφος μόλις 527 mm. Τέλος έχει ένα κύκλο στροφής 9.95 M έτσι ώστε να σας παρέχει εξαιρετικό χειρισμό.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μήκος
Πλάτος
Ύψος

3957 mm
1716 mm
1721 mm

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Μήκος
Πλάτος
Πλάτος μεταξύ των θόλων των τροχών
Ύψος
Απόσταση από το έδαφος

1523/2491* mm (CNG 1452 mm)    
1473 mm
1046 mm

1205 mm (CNG 1070 mm)
527 mm (CNG 677 mm)

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΛΕΥΡΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

Μέγιστο πλάτος
Μέγιστο πλάτος
Ύψος

644 mm
570 mm
1041 mm

  *με αναδιπλωμένο κάθισμα συνοδηγού

Η ευκινησία είναι το κλειδί μέσα στην πόλη.
Το Νέο Fiorino έρχεται με μία πλήρη γκάμα κινητήρων Euro 6, την πιο πλήρη προσφορά στην κατηγορία. Ο κινητήρας Diesel MultiJet2 είναι γνωστός για την μεγάλη οδηγική ικανοποίηση, την εξαιρετική απόδοση, τα χαμηλά κόστη κίνησης και την φιλικότητα με το περιβάλλον. Η εξοικονόμηση είναι επίσης το κλειδί. Το Νέο Fiorino παρουσιάζει την νέα έκδοση EcoJet η οποία παρέχει μία σημαντική μείωση όσον αφορά την κατανάλωση καυσίμου και τα επίπεδα εκπομπών ρύπων, με μία εξοικονόμηση έως και 14%. Το Νέο Fiorino παρέχει το στοιχείο κλειδί που χαρακτηρίζει την άνετη οδήγηση ιδιαίτερα μέσα στην πόλη: Το ρομποτικό κιβώτιο ταχυτήτων Comfort-Matic (MTA).

1.3 16V MULTIJET22
80HP

Κυβισμός

1248 cc

ισχύς

80HP

Μέγιστη ροπή

200 Nm στις 1500 rpm

Τελική ταχύτητα

162 km/h

Κατανάλωση NEDC

4.4 l/100 km

1.3 16V MUTIJET2
80HP ECOJET

Κυβισμός

1248 cc

ισχύς

80HP

Μέγιστη ροπή

200 Nm στις 1500 rpm

Τελική ταχύτητα

162 km/h

Κατανάλωση NEDC

3.9/3.8* l/100 km

*με ρομποτικό κιβώτιο ταχυτήτων

1.3 16V MULTIJET2
95HP

Κυβισμός

1248 cc

ισχύς

95 HP

Μέγιστη ροπή

200 Nm στις 1500 rpm

Τελική ταχύτητα

167 km/h

Κατανάλωση NEDC

4.4 l/100 km

1.3 16V MUTIJET2
95HP ECOJET

Κυβισμός

1248 cc

ισχύς

95 HP

Μέγιστη ροπή

200 Nm στις 1500 rpm

Τελική ταχύτητα

167 km/h

Κατανάλωση NEDC

3.9 l/100 km

1.4 8V FIRE

Κυβισμός

1368cc

ισχύς

77 HP

Μέγιστη ροπή

115 Nm στις 3000 rpm

Τελική ταχύτητα

157 km/h

Κατανάλωση NEDC

6.9 l/100 km

1.4 FIRE
NATURAL POWER

Κυβισμός

1368 cc

ισχύς

70*/77 HP

Μέγιστη ροπή

104*/115 Nm στις 3000 rpm

Τελική ταχύτητα

149 km/h

Κατανάλωση NEDC

4.4*/6.8 l/100 km

*Κινητήρας μεθανίου

Διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης, οι νέες εκδόσεις diesel EcoJet οι οποίες παρέχουν σημαντική μείωση όσον αφορά την κατανάλωση καυσίμου και τα επίπεδα εκπομπών ρύπων. Επιλέξτε μεταξύ:
- Automatic - για κανονική οδήγηση
- Automatic/Economy - για μείωση της κατανάλωσης καυσίμου
- Manual - σειριακό

EcoJet

Λανσάρισμα του κινητήρα Diesel EcoJet, μίας έκδοσης η οποία παρέχει σημαντική μείωση όσον αφορά την κατανάλωση καυσίμου και τα επίπεδα εκπομπών ρύπων, χάρη στο σύστημα Start&Stop, την διαχείριση της “έξυπνης” γεννήτριας και την αντλία λαδιού μεταβλητού όγκου. Μπορεί να επιτύχει χαμηλά επίπεδα μικτής κατανάλωσης καυσίμου 3.8l/100km και 100 g/km CO2 (με ρομποτικό κιβώτιο ταχυτήτων MTA), εξοικονομώντας έως και 14%.

Natural Power

Μία πραγματική λύση δύο καυσίμων για να μειώσετε σημαντικά τα κόστη κίνησης και την κατανάλωση του καυσίμου. Περιλαμβάνει μία κυλινδρική φιάλη μεθανίου χωρητικότητας 77 L (περίπου 13Kg) μαζί με ένα ρεζερβουάρ καυσίμου χωρητικότητας 45 L τα οποία εξασφαλίζουν μία συνολική αυτονομία έως και 960 Km. Αποδοτικός όγκος χώρου φόρτωσης χάρη στο γεγονός ότι οι φιάλες είναι τοποθετημένες στο κάτω μέρος του αμαξώματος. Το μεθάνιο καύσιμο σημαίνει, όχι μόνο φιλικότητα με το περιβάλλον, αλλά επίσης σημαίνει ελεύθερη πρόσβαση στον δακτύλιο*,΄και έτσι μπορείτε να μπείτε στο κέντρο της πόλης και να κάνετε την δουλειά σας.

* εξαιρούνται περιορισμοί κίνησης όχι λόγω περιβαλλοντικών λόγων ή ή τοπικοί συγκεκριμένοι κανονισμοί.

Προγραμματισμένη Συντήρηση

Κάντε την εργασία σας ακόμα πιο παραγωγική με μεγαλύτερα διαστήματα συντήρησης: ωφεληθείτε από την προγραμματισμένη συντήρηση κάθε 35,000km με τον κινητήρα Multijet2 diesel, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΧΩΡΟΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ
ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΕΝΩΝ
START&STOP
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Το εξωτερικό του Νέου Fiorino έχει σχεδιαστεί και πάλι με σαφείς αναφορές στον σχεδιασμό της υπόλοιπης γκάμας της Fiat Professional, διατηρώντας ταυτόχρονα τον χαρακτήρα του μοντέλου με ένα μοντέρνο και δυναμικό στιλ. Μία μετόπη με υπερυψωμένα φανάρια για εξαιρετική ορατότητα και προστασία από χτυπήματα και ένα νέο προφυλακτήρα και μάσκα τα οποία τονίζουν το στιλ εμφάνισης επιβατικού αυτοκινήτου.

ΧΩΡΟΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Ταξιδέψτε έχοντας ήσυχο το κεφάλι σας
Ο άκαμπτος χώρος των επιβατών προστατεύεται από ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης εμπρός και πίσω οι οποίες απορροφούν την δύναμη οποιασδήποτε σύγκρουσης.
Οι πλευρικές λωρίδες μπορούν να αφαιρεθούν με ευκολία, ελαχιστοποιώντας τα κόστη επισκευής σε περίπτωση ενός ατυχήματος
Οι μεγάλοι προφυλακτήρες με τα ομαλά άκρα εγγυώνται την μέγιστη προστασία του αυτοκινήτου.

ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

To protect the driver and passengers.
Three-point seatbelts with pre-tensioning device and load limiter.
4 airbags: driver (as standard), passenger and side (optional).

ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΕΝΩΝ

Σχεδιασμένο για βέλτιστη αποδοτικότητα, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία
Περιλαμβάνει:
Δισκόφρενα εμπρός και ταμπούρα πίσω
ABS με EBD (Electronic Brake Distribution) και ηλεκτρονικό κατανεμητή δύναμης φρεναρίσματος μεταξύ των εμπρός και των πίσω τροχών για να αποτρέψει το μπλοκάρισμα των τροχών.

START&STOP

Το Start&Stop είναι ένα σύστημα το οποίο σβήνει τον κινητήρα όταν σταματάτε, ακόμα και για σύντομο χρονικό διάστημα (για παράδειγμα σε ένα φανάρι) και τον βάζει και πάλι μπροστά αυτόματα όταν πατήσετε το πεντάλ του συμπλέκτη.

ESC
HILL HOLDER
CRUISE CONTROL
TRACTION +
ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΡΟΦΗΣ
ESC

Ο ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας είναι ένα σύστημα το οποίο ελέγχει την ευστάθεια του αυτοκινήτου σε περίπτωση απώλειας της πρόσφυσης του ελαστικού, βοηθώντας στην διατήρηση ελέγχου της κατευθυντικότητας.

HILL HOLDER

Είναι ενσωματωμένο μέσα στο σύστημα ESC, ενεργοποιείται αυτόματα σε ανηφόρα/κατηφόρα με τον κινητήρα σε λειτουργία και συγκρατεί το αυτοκίνητο για μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να χρειάζεται εσείς να πατάτε το πεντάλ του φρένου.

CRUISE CONTROL

Σας επιτρέπει να οδηγείτε σε μεγάλους και ευθείς δρόμους με λίγες αλλαγές ταχυτήτων (αυτοκινητόδρομοι) με μία προκαθορισμένη ταχύτητα κίνησης χωρίς να πρέπει να πατάτε το πεντάλ του γκαζιού.

TRACTION +

Είναι ένα βοήθημα για την οδήγηση και το ξεκίνημα από στάση σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης (χιόνι, πάγος, λάσπη, κλπ.) το οποίο επιτρέπει την κατανομή της ροπής οδήγησης επάνω στον ίδιο άξονα όταν ολισθαίνουν και οι δύο τροχοί. Επεμβαίνει φρενάροντας τους τροχούς με χαμηλή πρόσφυση (ή εκείνους που ολισθαίνουν περισσότερο από τους άλλους), μεταφέρονταςμε τον τρόπο αυτό την ροπή οδήγησης σε εκείνους που έχουν καλύτερη πρόσφυση στο έδαφος.

ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΡΟΦΗΣ

Ένα van με τις συμπαγείς διαστάσεις που είναι αντίστοιχες με ένα επιβατικό αυτοκίνητο. Απόδοση, χειρισμός και οδηγησιμότητα χάρη σε ένα κύκλο στροφής μόλις 9.95 μέτρων.

*Οι αισθητήρες παρκαρίσματος είναι διαθέσιμοι κατόπιν ζήτησης.

ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΟΨΗ
ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΟΨΗ

ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΒΟΛΑΝ ΤΙΜΟΝΙΟΥ

Τα πάντα είναι ιδανικά ενσωματωμένα στο ταμπλό και στα κουμπιά ελέγχου του βολάν του τιμονιού επιτρέποντας σας να κάνετε και να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να πρέπει να πάρετε τα χέρια σας από το βολάν του τιμονιού.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΡΑΔΙΟΥ

Το νέο Fiorino προσφέρει τρία διαφορετικά ηχοσυστήματα. Η πρώτη στάνταρ έκδοση έρχεται με ένα CD player, η δεύτερη περιλαμβάνει μία μεγαλύτερη οθόνη και ράδιο DAB. Η τελική έκδοση έρχεται με μία οθόνη αφής 5" για το ράδιο Bluetooth και σύστημα πλοήγησης.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Χειροκίνητα ρυθμιζόμενο σύστημα κλιματισμού με φίλτρα pollen (optional) για να εγγυάται την άνεση κατά την οδήγηση. 4 ρυθμιζόμενοι αεραγωγοί παρέχουν εξαιρετικό εξαερισμό. 8 αεραγωγοί κατανέμουν τον αέρα για το γρήγορο ξεθάμπωμα των παραθύρων.

INFO-ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ

Το Νέο Fiorino παρέχει ένα εντελώς νέο σύστημα nfo-τηλεματικής με ράδιο που διαθέτει οθόνη αφής 5” και το οποίο περιλαμβάνει Bluetooth, audio streaming, USB, AUX MP3 και κουμπιά ελέγχου επάνω στο βολάν του τιμονιού. Αυτό το ράδιο μπορεί επίσης να αναβαθμιστεί με το σύστημα πλοήγησης. Διαθέσιμο επίσης ράδιο CD MP3 και μία προεγκατάσταση για ράδιο DAB.

ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ COMFORT-MATIC MTA

Η άμεση απόκριση και η ακρίβεια ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων με τα πλεονεκτήματα του να μην έχετε να χρησιμοποιήσετε το πεντάλ του συμπλέκτη, ακριβώς όπως και σε ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αποδοτικό και άνετο, ιδανικό για την οδήγηση μέσα στην κίνηση της πόλης.

ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ 9 ΔΟΚΟΥΣ

Το Fiorino είναι επίσης εφοδιασμένο με ένα μεταλλικό σωληνωτό πλαίσιο ασφαλείας με 9 μπάρες σαν στάνταρ εξοπλισμός για την προστασία του οδηγού από οποιεσδήποτε μετακινήσεις του φορτίου.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ

Το ανεξάρτητο κλείδωμα των εμπρός και των πίσω θυρών, επιτρέπει την πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης ακόμα και όταν είναι κλειδωμένη η καμπίνα του οδηγού, για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την διάρκεια των εργασιών φορτώματος και ξεφορτώματος. Στάνταρ ανάλογα με την έκδοση.

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ

Αυξημένο ωφέλιμο φορτίο έως και τα 660 kg. Για εκδόσεις diesel κατόπιν ζήτησης.

ΦΩΤΑ

Πλαφονιέρα και αποσπώμενος φακός, που βρίσκεται στο πλάι του χώρου φόρτωσης (optional):
- λειτουργεί σαν μία κανονική πλαφονιέρα όταν είναι τοποθετημένη στην βάση της
- γίνεται ένας εύχρηστος φακός όταν αφαιρείται από την βάση της

ΠΡΙΖΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Μία χρήσιμη πρίζα παροχής ρεύματος 12V βρίσκεται επίσης στον χώρο φόρτωσης (optional)

PASSENGER CAB

Άνεση και λειτουργικότητα μέσα στην καμπίνα
Η καμπίνα των επιβατών έχει αναβαθμιστεί έτσι ώστε να συμπεριλάβει ορισμένα νέα στοιχεία τα οποία βελτιώνουν την άνεση και την εργονομία. Αυτά περιλαμβάνουν:
- Σχεδιασμένο εκ νέου βολάν τιμονιού με ενσωματωμένα κουμπιά ελέγχου του ηχοσυστήματος, διαθέσιμο σε δερμάτινο σε χειροκίνητες εκδόσεις (κατόπιν ζήτησης)
- Πίνακα οργάνων με νέα γραφικά και μόνιμο οπίσθιο φωτισμό για βελτιωμένη ορατότητα

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ

Καλύτερη εργονομία για μία πιο άνετη οδήγηση
Το Νέο Fiorino παρέχει βέλτιστη στάση και άνετη οδήγηση. Τα ρυθμιζόμενα καθίσματα ρυθμιζόμενα σε συνδυασμό με το βολάν του τιμονιού είναι πλέον διαθέσιμα με νέες ταπετσαρίες.
Το κάθισμα του οδηγού έχει ρύθμιση ύψους, οσφυϊκή υποστήριξη και προσκέφαλο (στάνταρ, ανάλογα με το μοντέλο), και υποβραχιόνιο (κατόπιν ζήτησης).
Ο λεβιές ταχυτήτων βρίσκεται επάνω στο ταμπλό.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η καμπίνα έχει τον χώρο που χρειάζεστε για να οργανώσετε όλη την εργασία σας:
Διάφοροι αποθηκευτικοί χώροι και πλευρικές ταπετσαρίες οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν, για παράδειγμα, μία φιάλη 1 λίτρου, ένα note pad ή ένα tablet Α4. Ευρύχωρο ντουλαπάκι προσαρμοσμένο να αποθηκεύει όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα, τα επαγγελματικά έγγραφα και το laptop. Κεντρική κονσόλα με ποτηροθήκη, πρίζα παροχής ρεύματος 12V και θύρα USB 5V για φόρτιση. Βάση συγκράτησης για τα έγραφα σας, τις σημειώσεις και τους χάρτες εύκολα προσβάσιμα (optional).

ΑΝΕΣΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΝΕΟ FIORINO

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ?

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ