Doblò Cargo


Σύνοψη μοντέλου

  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

  Εξαιρετική απόδοση και αυξημένη δυνατότητα ελιγμών

  Καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών

  Κάντε χώρο για νέες εργασίες

  Το Doblò Cargo μπορεί να εφοδιαστεί κατόπιν ζήτησης με ένα πάγκο τριών θέσεων.

  Αξιοποιήστε στο έπακρο τον χώρο και μεταφέρετε εύκολα την ομάδα σας με το κάθισμα πολλαπλών λειτουργιών.

  • Αναδιπλούμενη πλάτη καθίσματος συνοδηγού με γάντζους συγκράτησης, για φόρτωμα αντικειμένων μεγάλου μήκους
  • Αναδιπλούμενη πλάτη κεντρικού καθίσματος η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μία πρακτική βάση συγκράτησης εγγράφων ή ένα άνετο υποβραχιόνιο
  • 17.5 λίτρα αποθηκευτικού χώρου κάτω από το κάθισμα
  • Ενσωματωμένη δίοδος καλωδίων η οποία παρέχει την δυνατότητα σύνδεσης των συσκευών που βρίσκονται μέσα στον αποθηκευτικό χώρο με την θύρα USB
  • Δύο πρίζες 12 V κάτω από την κεντρική κονσόλα

   

  Εργονομικές χειρολαβές

  Διευκολύνουν την πρόσβαση

  Χειρολαβές θυρών σχεδιασμένες έτσι ώστε να είναι εργονομικές και στιβαρές:

  • εύκολες στην χρήση εσωτερικές χειρολαβές θυρών
  • ενισχυμένες κατακόρυφες εξωτερικές χειρολαβές για ευκολότερο άνοιγμα και κλείσιμο, ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες.
  Το φόρτωμα και το ξεφόρτωμα είναι άνετο και εύκολο

   

  Για να κάνει την δουλειά σας ευκολότερη και λιγότερο κουραστική, το Doblò Cargo περιλαμβάνει τις ακόλουθες επιλογές:

  • 1 ή 2 πλευρικές συρόμενες πόρτες με μεγάλο άνοιγμα (ύψος 1175 mm και πλάτος 700 mm), με τις πλευρικές ράγιες τοποθετημένες μέσα στο αμάξωμα
  • δύο τύπους πίσω πόρτας: κρεμαστή πόρτα με τζάμι ή ασύμμετρες πλευρικές πόρτες – με πλαίσιο ή τζάμι – οι οποίες παρέχουν εύκολη πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης, με ένα άνοιγμα πλάτους 1231 mm και ύψους 1250 mm στις στάνταρ εκδόσεις, 1455 mm στις εκδόσεις με υπερυψωμένη οροφή.
  Συν:
  • η ελάχιστη απόσταση της επιφάνειας φόρτωσης είναι μόλις 545 mm από το έδαφος.

   

  Κάθισμα οδηγού

  Ένα νέο επίπεδο άνεσης

  Κάθε λεπτομέρεια του Doblò Cargo έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξασφαλίζει άνετη οδήγηση.

  • Εργονομικό, ρυθμιζόμενο βολάν τιμονιού με ενσωματωμένα κουμπιά ελέγχου του ράδιου (κατόπιν ζήτησης)
  • Υψηλότερη θέση οδήγησης για καλύτερη ορατότητα
  • Ταμπλό με εργονομικά τοποθετημένο λεβιέ ταχυτήτων
  • Πίνακα οργάνων ο οποίος διαβάζεται ευκολότερα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού

   

  Χώρος φόρτωσης

  Το κάθε τι έχει την θέση του

  Ο χώρος φόρτωσης του Doblò Cargo έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να βελτιστοποιεί τον χώρο και να παρέχει τις καλύτερες λύσεις για να οργανώσετε τα εργαλεία και τον εξοπλισμό σας.

  • Περιστρεφόμενο διαχωριστικό με κάθισμα συνοδηγού το οποίο αναδιπλώνεται κάτω στο πάτωμα για την μεταφορά φορτίων μεγάλου μήκους.
  • Μπάρες οροφής για την τοποθέτηση σκάλας ή αντικειμένων μεγάλου μήκους
  • Κατόπιν ζήτησης, ο χώρος φόρτωσης μπορεί να εξοπλιστεί με πρακτικές μπάρες οροφής, οι οποίες επιτρέπουν την αποθήκευση αντικειμένων μεγάλου μήκους
  • Αποσπώμενη πλαφονιέρα οροφής

   

  Ακουστική άνεση καμπίνας

  Τόσο αθόρυβο και άνετο όσο ένα saloon

  Το Doblò Cargo cab είναι κατασκευασμένο από υλικά εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ελαχιστοποιεί τον θόρυβο από την κίνηση και από τον κινητήρα για τον οδηγό και τους επιβάτες. Πιο συγκεκριμένα, το ηχομονωτικό υλικό προηγμένης τεχνολογίας μειώνει σημαντικά τα επίπεδα θορύβου στο εσωτερικό της καμπίνας, αυξάνοντας την άνεση και την οδηγική απόλαυση.

  Info-τηλεματική

  Τεχνολογία avant-garde με αυξημένη λειτουργικότητα

  Η τεχνολογία μέσα στο αυτοκίνητο δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο προηγμένη.
  ΡΑΔΙΟ ΜΕ BLUETOOTH
  Ενεργός οθόνη matrix, ράδιο με διπλό δέκτη, θύρες εισόδου AUX–USB, ενσωματωμένος MP3 player, συνδεσιμότητα Bluetooth, ανοιχτή συνομιλία τηλεφώνου.
  ΡΑΔΙΟ UCONNECT
  Το ράδιο Uconnect έχει τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά, και επιπλέον: Οθόνη αφής 5" με ανάλυση 400x240, audio streaming, κουμπιά ελέγχου στο βολάν του τιμονιού, SMS reader και τώρα, Uconnect
  LIVE:
  Οι υπηρεσίες Uconnect LIVE σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με το σύστημα info-τηλεματικής μέσω της ειδικής εφαρμογής για το κινητό τηλέφωνο Uconnect LIVE και να έχετε πρόσβαση στις ακόλουθες υπηρεσίες:
  ECO:Drive
  Παρακολουθήστε τις παραμέτρους της οδήγησης σας σε πραγματικό χρόνο με τις πληροφορίες να αποστέλλονται απευθείας στο δικό σας smartphone, βοηθώντας σας να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2
  My:Car
  Διαχειριστείτε την συντήρηση του αυτοκινήτου σας με αυτή την υπηρεσία η οποία ελέγχει την στάθμη του καυσίμου, την πίεση των ελαστικών και το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Σας ενημερώνει όταν πλησιάζει μία συντήρηση και σας προειδοποιεί για τυχόν προβλήματα μέσω της οθόνης του ράδιου.
  UCONNECT-NAV
  Η έκδοση Nav έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ράδιου Uconnect, και επιπλέον ένα σύστημα πλοήγησης TomTom LIVE:
  Το TomTom 2.5D, με φωνητικές εντολές και πλοήγηση TomTom IQ Routes® είναι ο απλός τρόπος να υπολογίσετε την ταχύτερη διαδρομή, η οποία σας εξοικονομεί χρόνο και μειώνει το άγχος με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για μποτιλιαρίσματα, έργα στον δρόμο και μία βάση δεδομένων σταθερών καμερών ελέγχου ταχύτητας* *Σε χώρες όπου προβλέπεται
  Η έκδοση DAB (Digital Audio Broadcasting) είναι διαθέσιμη για όλα τα ράδια Uconnect. Είναι τα νέα σύνορα του ράδιου, και παρέχει: Ήχο ποιότητας CD, κείμενο και εικόνες συνδεδεμένες με την μετάδοση, σύντομες ειδήσεις, ευρύτερη επιλογή καναλιών.

  eco:Drive Professional

  ​ Καινοτομική εφαρμογή η οποία σας βοηθάει να ελέγχετε την αποδοτικότητα του αυτοκινήτου σας. Επωφεληθείτε στο μέγιστο από το δικό σας Doblò και εξοικονομήστε έως και 15% από το κόστος του καυσίμου.
  Το Eco:Drive αναλύει τα δεδομένα των διαδρομών – μέση κατανάλωση καυσίμου, διανυθείσα απόσταση, επίπτωση του φορτίου στην αποδοτικότητα του αυτοκινήτου, χρήση των πεντάλ, κλπ. – και προτείνει τρόπους έτσι ώστε να οδηγείτε πιο οικονομικά και οικολογικά.
  Χρησιμοποιώντας την διαδικτυακή πλατφόρμα του eco:Drive Fleet, μπορούν να μελετηθούν τα δεδομένα των διαδρομών από εταιρικούς στόλους έτσι ώστε να προγραμματίζετε τρόπους για βελτίωση της αποδοτικότητας.
  κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες

  Τεχνικά στοιχεία

   Gallery