Η εταιρεία

Ποιοι Ειμαστε

Προσφέροντας δύναμη με γεγονότα

Η ονομασία Fiat Professional προσδιορίζει τα επαγγελματικά αυτοκίνητα που παράγονται από την FCA Italy S.p.A., ένα γκρουπ φτιαγμένο από ανθρώπους με ικανότητες και κίνητρα, επαγγελματίες που εξυπηρετούν επαγγελματίες, και χειροπιαστά γεγονότα. Η εκτεταμένη και πλήρης γκάμα μας, καλύπτει κάθε ανάγκη μεταφοράς. Τα επαγγελματικά αυτοκίνητα Fiat Professional είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ελαχιστοποιούν την κατανάλωση καυσίμου και με την αποδεδειγμένη αξιοπιστία τους, τα λειτουργικά κόστη ενώ μεγιστοποιούν την κερδοφορία.


Το 1903 έγινε η παρουσίαση του πρώτου επαγγελματικού αυτοκινήτου της Fiat. Από τότε, οι πωλήσεις επαγγελματικών αυτοκινήτων έχουν αυξηθεί σημαντικά μεταξύ των δραστηριοτήτων του Fiat Group. Χάρη στην ευρεία γκάμα, και μετά από εκατό χρόνια εμπειρίας, η Fiat Professional έχει γίνει ένας ηγέτης στον τομέα της.


Όλα τα αυτοκίνητα στην γκάμα της Fiat Professional είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα έτσι ώστε να πληρούν τις επαγγελματικές ανάγκες όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Η Fiat Professional έχει τιμηθεί με αρκετά διεθνή βραβεία από κριτές και πιστοποιημένους δημοσιογράφους. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι το βραβείο Van της Χρονιάς: κερδήθηκε το 1994 από το Ducato, το 2006 από το Doblò Cargo, το 2008 από το Scudo, το 2009 από το Fiorino και το 2010 από το Νέο Doblò Cargo.


Καθοδηγούμενη από συνεχείς επιτυχίες, η Fiat Professional προσπαθεί συνεχώς να διατηρήσει την ηγετική θέση της εξελίσσοντας ένα ήδη εκτενές δίκτυο πωλήσεων. Σήμερα υπάρχουν περισσότεροι από 1.400 Διανομείς στην Ευρώπη και πάνω από 7.500 κέντρα επισκευής.


Τα αυτοκίνητα Fiat Professional παράγονται σήμερα σε 8 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του εργοστασίου Sevel στο Val di Sangro, όπου παράγεται το Ducato – το μεγαλύτερο εργοστάσιο επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη (το 2010 το εργοστάσιο παρήγαγε το αυτοκίνητο που συμπλήρωσε τις 4 εκατομμύρια μονάδες).